BANDS

lizzyloop

Lizzyloop is een nieuw en uniek concept! Zangeres Alissa (Lizzyloop) maakt hierbij gebruik van een loopstation. Dit fantastische apparaat loopt (kopieert) de ingezongen melodieën en beats. Dit zorgt ervoor dat 1 stem een hele song kan maken. Een hippe one women show voor in je winkel, café, evenement of club.

Lizzyloop.jpg

OH BOY

 

OH BOY is een semi-akoestisch trio bestaande uit zang, contrabas en gitaar.

Er worden bekende en minder bekende covers van vroeger en nu gespeeld, overgoten met een speciaal ‘OH BOY sausje’. Dat wil zeggen akoestisch, soulfull en jazzy.

Omdat het oog ook wat wil, vormt de specifieke, bij de muziekstijl passende kleding, een mooie aanvulling op het geheel. Letterlijk en figuurlijk een prachtig plaatje voor iedere gelegenheid!

 

 

It’s Christmas!


Voor de kerstdagen heeft OH BOY iets fantastisch in petto:
OH JOY it’s Christmas with OH BOY!

Een repertoire van de meest sfeervolle liedjes in combinatie met de mooiste kerstsongs.

Maar dan niet die kerstliedjes die je al de hele maand hoort, maar de écht mooie liedjes, natuurlijk in een OH BOY jasje!

Je kerstdiner, borrel of kroegavond etc. krijgt de perfecte sfeer en belevenis wanneer OH BOY de muziek verzorgt.

 

Meer info:  www.oh-boy.nl

nieuwe

LIZ & IVY

 LIZ & IVY (Alissa en Eva) speelden samen bij de soul & funkband DafunQ.
Daar kwamen ze er achter hoe fantastisch deze twee totaal verschillende stemgeluiden samensmolten. De donkere warme sound van Alissa en de kraakheldere lichte klanken van Eva vormen samen een geluid waar je heel blij van wordt. De mash-up's die deze dames in elkaar toveren zijn een genot om naar te luisteren. Je herkent alles, zingt alles mee en laat je verrassen door de verschillende liedjes op één beat. LIZ & IVY vormen een goed ingespeeld, energiek en professioneel duo. Inmiddels hebben zij enthousiaste fans die iedere maand met smart op een nieuwe mash-up zitten te wachten. 
 
See for yourself on the LIZ & IVY channel!
 
Meer info? Neem contact op via onze Facebook pagina of deze website.
LIZ & IVY